ΔΩΡΕΑΝ express αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Επικοινωνία-Παραγγελίες: 2610 625 755
el
  • el
  • en
Το καλάθι μου 0

Η ιστορία μας

Η ιστορία του καταστήματος Face ξεκινά το 1986. Από εκείνη την ημέρα συγκεντρώνουμε επιλογές κορυφαίων ελληνικών αλλά και ξένων εταιριών για να ικανοποιούμε τις ανάγκες όλων των πελατών μας.

Η εμπειρία τόσων χρόνων στο χώρο της μόδας μας οδήγησε τον Οκτώβριο του 2019 στο άνοιγμα ενός πιο κεντρικού καταστήματος καταστήματος στην Πάτρα, πάντα με την εγγύηση και την ποιότητα που του ονόματος "Face" που βρίσκεται πλέον επι της οδού Μαιζώνος 80 στην Πάτρα. Ένας stylish,φωτεινός και minimal χώρος που στοχεύει στην ικανοποίηση των αναγκών ενός πιο νεανικού κοινού με στυλιστικές ανησυχίες. 

Ακολουθώντας τους ρυθμούς της εποχής ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά σας, φέρνοντας τη συλλογή μας στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας για να μας βρίσκετε από οπουδήποτε.  

Μέσα στις αναρίθμητες επιλογές της σημερινής αγοράς, μένουμε πάντα ενημερωμένοι ώστε να εξασφαλίσουμε για εσάς, τις καλύτερες προτάσεις για την κάθε στιγμή σας!

Βρείτε μας και ακολουθήστε μας στις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram για να ενημερώνεστε για τις καινούριες αφίξεις και προσφορές μας. 

 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας