ΔΩΡΕΑΝ express αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Επικοινωνία-Παραγγελίες: 2610 625 755
el
  • el
  • en
Το καλάθι μου 0

Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας είναι οι εξής:

Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, επιλέγετε credit card και συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Όλες οι πληροφορίες και οι συναλλαγές είναι κρυπτογραφημένες και ασφαλείς.

Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας (εντός Ελλάδος) χωρίς έξτρα χρέωση 

Με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στο λογαριασμό της τράπεζας μας. Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email info@face.com.gr ή να μας καλέσετε σε ενα από τα τηλέφωνα επικοινωνίας για να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας. 

Τα έξοδα των Εμβασμάτων-Προμηθειών των Τραπεζών (είτε η προμήθεια που κρατάει η κάθε τράπεζα απο τον πελάτη, είτε η προμήθεια που κρατάει η συνεργαζόμενη μας τράπεζα για την μεταφορά των χρημάτων του πελάτη προς εμάς) ή μεταφοράς ή κατάθεσης χρημάτων απο την ιδια ή αλλη τράπεζα πρός τις συνεργαζόμενες Τράπεζές μας, επιβαρύνουν τον αγοραστή και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή των προιόντων.

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ   
       ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  ΛΙΓΩΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
       ΙΒΑΝ:               GR4901102250000022501106805
       BIC:                 ETHNGRAA
  • ALPHA BANK
       ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  Λιγωμένος Νικόλαος Αλεξάνδρου / FACE
       ΙΒΑΝ:                GR3001405300530002002036095
       BIC:                   CRBAGRAA
  • VIVA PAYMENTS
       ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  LIGOMENOS A. NIKOLAOS
       ΙΒΑΝ:               GR9570100000000343151800928
       BIC:                 VPAYGRAA

 

- PayPal, το οποίο επιτρέπει σε εσάς να στείλετε τις πληρωμές σας γρήγορα και με ασφάλεια on-line χρησιμοποιώντας. Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, ανακατευθύνεστε στην ιστοσελίδα του PayPal όπου μπορείτε να στείλετε την πληρωμή σας. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε έναν λογαριασμό PayPal, μπορείτε απευθείας να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας ή - για δική σας ευκολία στις μελλοντικές συναλλαγές να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.