Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας είναι οι εξής:

Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας (εντός Ελλάδος) χωρίς έξτρα χρέωση 

Με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στο λογαριασμό της τράπεζας μας. Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email face.com.gr@gmail.com ή να μας καλέσετε σε ενα από τα τηλέφωνα επικοινωνίας για να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας. 

Τα έξοδα των Εμβασμάτων-Προμηθειών των Τραπεζών (είτε η προμήθεια που κρατάει η κάθε τράπεζα απο τον πελάτη, είτε η προμήθεια που κρατάει η συνεργαζόμενη μας τράπεζα για την μεταφορά των χρημάτων του πελάτη προς εμάς) ή μεταφοράς ή κατάθεσης χρημάτων απο την ιδια ή αλλη τράπεζα πρός τις συνεργαζόμενες Τράπεζές μας, επιβαρύνουν τον αγοραστή και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή των προιόντων.

  • ALPHA BANK   
       ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: FACE ΦΙΛΙΠΠΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε 
       ΑΡ. ΛΟΓ.:        530002320006035        
       ΙΒΑΝ:              GR59 0140 5300 5300 0232 0006 035

 

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ   
       ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΦΙΛΙΠΠΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε    
       ΑΡ. ΛΟΓ.:        78544019728        
       ΙΒΑΝ:              GR93 0110 7850 0000 7854 4019 728

 

Με κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική) μέσω PayPal, το οποίο επιτρέπει σε εσάς να στείλετε τις πληρωμές σας γρήγορα και με ασφάλεια on-line χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα ή έναν τραπεζικό λογαριασμό. Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, ανακατευθύνεστε στην ιστοσελίδα του PayPal όπου μπορείτε να στείλετε την πληρωμή σας. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε έναν λογαριασμό PayPal, μπορείτε απευθείας να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας ή - για δική σας ευκολία στις μελλοντικές συναλλαγές να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.